Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

Jernbanetorget 2, Lillehammer, Norway
(5,54 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
7.94/10
(627 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 11

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Lillehammer, Norway.

Hotellbeskrivelse

Vandrerhjemmet ligger i Lillehammer, med kort vei til Lillehammer Olympiapark. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som ønsker å besøke områdets mest populære attraksjoner.

Dette moderne vandrerhjemmet midt i Lillehammer tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet en turistinformasjon, bagasjeoppbevaring og vintersportaktiviteter. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, inkludert fotturer, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen restaurant serverer frokost, lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Det finnes også rom tilrettelagt for familier.

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen byr på en egen kafe der gjester kan få seg en matbit før en opplevelsesrik dag i områdene rundt. Vandrerhjemmet har også en egen restaurant.

De som ønsker å besøke lokale restauranter og kafeer, finner dem i umiddelbar nærhet til overnattingsstedet. Det er bare et par minutter unna Lillehammer jernbabanestasjon, herfra kommer man seg enkelt rundt til resten av Lillehammer.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Restaurant, Multilingual Staff, Cable / Satellite TV, TV, Desk, WiFi, Shower, Coffee Shop/Cafeteria, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

First Hotel Breiseth
Jernbanegaten 1-5
TOP Molla Hotel
Elvegaten 12
Lillehammer Hotel
Turisthotelveien 6
Birkebeineren Hotel & Apartments
Birkebeinervegen 24
Lillehammer Turistsenter
Sandheimsbakken 20
Søk hotell
Overall Rating:
7.94 /10
Rengjøring:
7.98/10
Service:
8.64/10
Komfort:
7.93/10
Lokalisering:
8.61/10
Mat:
7.90/10
Rom:
7.93/10
basert på 627 anmeldelser