Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Red Tower Furnished Apartments Abu Halifa

Highway 30, Fahaheel, Kuwait
(0,63 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)
Red Tower Furnished Apartments Abu Halifa: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Fahaheel, Kuwait.

Hotellbeskrivelse

Red Tower Furnished Apartments Abu Halifa ligger i Al Mahbulah og tilbyr komfortabel innkvartering og bowlingbane. De tilbyr også skranke for leiebil, bagasjeoppbevaring og en frisørsalong.

Et renseri og en vaskeritjeneste er bare noen av de tjenestene overnattingssedet tilbyr. Et treningsrom er tilgjengelig for den sporty gjesten.

For å gjøre gjestenes opphold så komfortabelt som mulig har leilighetene et eget bad, faksmaskin og et kjøleskap. Alle har strykefasiliteter og badekar.

Red Tower Furnished Apartments Abu Halifa ligger en 25-minutters kjøretur fra Kuwait internasjonale flyplass. Al-Fintas og Kuwait City er også bare en liten tur unna med bil.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Elevator / Lift, Dry Cleaning, Air Conditioned, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Bath, Microwave, TV, Laundry service, Bowling Alley, Facsimile, Salon, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Luggage Storage, Self Laundry
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell