Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Residencial Prisma Apartments Calafell

Jucar 11 - 13, Segur de Calafell, Spain
(0,43 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Residencial Prisma Apartments Calafell: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Segur de Calafell, Spain.

Hotellbeskrivelse

Residencial Prisma Apartments Calafell ligger i Segur de Calafell og byr på komfortabel innkvartering og svømmebasseng. Det ligger rett ved stranden og tilbyr komfortabel 3-stjerners innkvartering.

Overnattingssedet har 5 leiligheter, utstyrt med alle fasiliteter man behøver for et behagelig opphold. Det finnes også leiligheter som er designet familier.

Residencial Prisma Apartments Calafell huser både en restaurant og en bar der gjester kan hygge seg og nyte et bedre måltid og en drink på slutten av dagen. Det finnes også et stort utvalg spisesteder i området.

Det er kort vei fra Penedès til Residencial Prisma Apartments Calafell. Gjester kan besøke Cunit og Sitges, som ligger bare en rask kjøretur herfra.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Elevator / Lift, Refrigerator, Kitchen
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Sant Jordi
Xuquer, 24
Ancora Segur de Calafell
Paseo Maritimo, 165 Bajos
Apartamentos Filadelfia
C/ Antonio Almanzor, 6
Hotel Victoria Calafell
Ctra. Barcelona 96/98
Hostal Lleida
Carretera Barcelona, 68
Søk hotell