Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Residencial Casablanca Hotel Alcala de Xivert

Camí L'atall, Alcossebre, Spain
(1,04 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
5.00/10
(17 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Residencial Casablanca Hotel Alcala de Xivert: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Alcossebre, Spain.

Hotellbeskrivelse

Residencial Casablanca Hotel Alcala de Xivert ligger i det pittoreske området i Alcossebre, de tilbyr både komfortable rom, turistinformasjon, skranke for leiebil og utendørs tennisbaner. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å se områdets turistattraksjoner.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til mange fasiliteter, som snorkling, fiske og dykking. Overnattende kan også hygge seg med fotturer, vannaktiviteter og surfing.

De design leilighetene ved Residencial Casablanca Hotel Alcala de Xivert har et tekjøkken, et kjøleskap, et kjøkken og klimaanlegg.

Overnattingssedet har både en restaurant og en bar hvor gjester kan slappe av på kvelden. Er du en av de som synes det er spennende å utforske lokale spisesteder, kan du velge mellom et mangfold av spisesteder og barer i nærområdet som kan friste med et godt utvalg matretter.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Tour Desk, Elevator / Lift, Air Conditioned, Tennis Courts, Refrigerator, Kitchen, Garden, Scuba Diving, Water Activities, Fishing, Surfing, Hiking, Photocopier, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Residencial Casablanca
Carrer Quatre Termes S/N - Alcoceber Castellon
Entreplayas
C/Eliamar s/n
Hotel Jeremias Alcala de Xivert
Playa Cargador s/n
Apartamentos Sierra De Irta 3000
BLASCO INANEZ - Alcossebre
Alcocebre Suites Hotel
Cami L'Atall 64
Apartamentos Jeremias
C/ Els Camps, s/n
Apartamentos Anamar
Calvari S/N
Apartamentos Marineu Playa Romana
Urbanización Playa Romana, s/n
Alcala Blau Alcossebre
Cam se L'Altall 60
Søk hotell
Overall Rating:
5.00 /10
Rengjøring:
6.00/10
Service:
5.00/10
Komfort:
5.00/10
Lokalisering:
9.00/10
Mat:
5.00/10
Rom:
5.00/10
basert på 17 anmeldelser