Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Villas Ses Abeurades Menorca

Madrid, Ciutadella de Menorca, Spain
(0 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

Hotel Villas Ses Abeurades Menorca: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Ciutadella de Menorca, Spain.

Hotellbeskrivelse

Hotel Villas Ses Abeurades Menorca ligger i hyggelige omgivelser i Ciutadella de Menorca. Det ligger bare et par minutter unna Cathedral of Minorca og har kort vei til områdets kjente attraksjoner og serveringssteder.

Alle de komfortable rommene ved hotellet er innredet med et kjøleskap, et tekjøkken og kaffe- og tekoker, i tillegg til alt annet man behøver for et behagelig opphold. Kabel-TV, en mikrobølgeovn og dusj er også tilgjengelig.

Gjester ved Hotel Villas Ses Abeurades Menorca som ønsker en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant. Om kvelden kan gjestene slappe av med en drink i hotellets hyggelige loungebar.

Menorca Airport er en 55-minutters kjøtetur unna Hotel Villas Ses Abeurades Menorca. Det er bare ti minutter til fots unna Naveta des Tudons.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Bar / Lounge, Air Conditioned, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Coffee / Tea Maker, Microwave, TV, Shower, Kitchenette
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Tres Sants Menorca
C/ Sant Cristòfol 2, Ciutadella
971 Hotel Con Encanto Menorca
San Sebastian, 10
Hostal Ciutadella
San Eloy 7, Ciutadella, Menorca
Sa Punta Apartments Menorca
Rupit s/n Cala Santandria
El Claustre Hotel
Castell Rupit S/N
Royal Apartamentos
C/ San Sebastian ,50
Hotel Can Faustino
San Rafael, 9
Hotel Geminis Menorca
C/ Josep Rossinyol, 4
Hostal Oasis Menorca
San Isidre, 33
Hostal Residencia Menurka
Domingo Savio, 6
Hotel Alfons III Menorca
Cami De Mao 53
Hotel Albranca
Marquès d'Albranca, 27
Hotel Balear
Camí de Maó, 178
Søk hotell