Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel La Zambra Mancha Real

La Zambra, 47, Mancha Real, Spain
(0,09 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 12

Hotel La Zambra Mancha Real: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Mancha Real, Spain.

Hotellbeskrivelse

Hotel La Zambra Mancha Real holder til i hyggelige omgivelser i Mancha Real. De byr også på hotelltjener, døgnåpen resepsjon og klesvaksfasiliteter.

Gjester ved hotellet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet trådløst internett, salgsautomat og vaskeritjeneste.

Alle de komfortable rommene ved Hotel La Zambra Mancha Real kan skilte med en flatskjerm-TV, et eget bad og Wi-Fi på rommene, i tillegg til alt annet man behøver for et behagelig opphold. De har en radio, varmeanlegg og telefon. Det finnes også rom som er tilpasset familier.

Hotellfasiliteter

Elevator / Lift, 24-Hour Reception, Air Conditioned, Non-Smoking Rooms, Porters, TV, Laundry service, Photocopier, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Vending Machines
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell