Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Posada Real Pascual Santa Maria de la Vega

Calle La Iglesia, 3, Santa Maria de la Vega, Spain
(0,15 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.00/10
(16 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 16 / Sjekk ut to 12

Hotel Posada Real Pascual Santa Maria de la Vega: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Santa Maria de la Vega, Spain.

Hotellbeskrivelse

Hotel Posada Real Pascual Santa Maria de la Vega byr på 4-stjerners innkvartering i Santa Maria de la Vega. De byr også på en hage.

Hotellet har 6 rom utstyrt med alt man måtte behøve for et komfortabelt opphold. Det finnes også rom som er designet familier.

Hotel Posada Real Pascual Santa Maria de la Vega har både en restaurant og en bar hvor gjester kan slappe av på ettermiddagen. Det tilbys en rikholdig frokost i hotellets frokostsal.

Det er midt i blinken for de som ønsker å utforske naturen, med kort vei fra Hotel Posada Real Pascual Santa Maria de la Vega til populære fiske- og friluftsområder. Gjester som vil besøke det omkringliggende området kan for eksempel besøke Benavente, som ligger en 30 minutters kjøretur unna.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Restaurant, Air Conditioned, Garden, Water Activities, Fishing, Spa & Wellness Centre
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell
Overall Rating:
8.00 /10
Rengjøring:
8.00/10
Service:
8.00/10
Komfort:
8.00/10
Lokalisering:
8.00/10
Mat:
8.00/10
Rom:
8.00/10
basert på 16 anmeldelser