Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

El Molino de Morillas Apartments Galera

Calle de la Iglesia, Galera, Spain
(1,2 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 11

El Molino de Morillas Apartments Galera: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Galera, Spain.

Hotellbeskrivelse

El Molino de Morillas Apartments Galera holder til i hyggelige omgivelser i Galera. Overnattingssedet byr på et innendørs svømmebasseng, et boblebad og en badstue i tillegg til leiligheter med privat terrasse.

Gjester ved El Molino de Morillas Apartments Galera kan hygge seg på de luksuriøse leilighetene som har et kjøleskap, et eget bad og spiseplass på rommet. De byr på garderobeskap, sovesofa og varmeanlegg. De er også lydisolerte.

Overnattingsstedet har flere servingssteder, blant annet en restaurant som serverer mat i trivelige omgivelser.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Swimming pool, Massage / Beauty Centre, Dry Cleaning, Sauna, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Microwave, Hair Dryer, TV, Laundry service, Bicycle Rental, Garden, Jacuzzi, Massage, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Bidet, Pool Indoor, Games Available, Coffee Shop/Cafeteria
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel Galera
San Miguel, 21
Søk hotell