Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Portal del Caroig Hotel Enguera

Ctra. Enguera Km. 51, Enguera, Spain
(2,49 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
7.14/10
(55 Anmeldelser)
Portal del Caroig Hotel Enguera: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Enguera, Spain.

Hotellbeskrivelse

Portal del Caroig Hotel Enguera holder til i tradisjonelle omgivelser i Enguera. De byr også på en lekeplass, et utendørs svømmebasseng og møterom.

Gjester ved hotellet kan bruke overnattingsstedets egne hage. Overnattingsstedets personale er tilgjengelige 24 timer i døgnet, og hjelper gjerne med å reservere billetter til arrangementer.

Portal del Caroig Hotel Enguera har 73 tradisjonelle rom med eget bad. Det er badekar, telefon og varmeanlegg på alle rommene.

Hotellet huser en restaurant og en bar der gjester kan slappe av og nyte en bedre middag og en drink på kvelden. Det tilbys en rikholdig frokost med noe for enhver smak i hotellets frokostsal.

Hotellfasiliteter

Restaurant, Swimming pool, Elevator / Lift, 24-Hour Reception, Air Conditioned, Mini Bar, Hair Dryer, TV, Garden, Water Activities, Horse Riding, Canoeing, Shower, Child Pool, Pool Outdoor
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell
Overall Rating:
7.14 /10
Rengjøring:
7.72/10
Service:
7.79/10
Komfort:
7.20/10
Lokalisering:
7.10/10
Mat:
7.16/10
Rom:
7.19/10
basert på 55 anmeldelser