Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Apartahotel La Barzana Llanes

Urbanizacion Quintas del Mar, Llanes, Spain
(6,22 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.00/10
(7 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 15 / Sjekk ut to 12

Apartahotel La Barzana Llanes: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Llanes, Spain.

Hotellbeskrivelse

Apartahotel La Barzana Llanes Llanes trådløst internett. De tilbyr komfortable leiligheter med eget bad og et tekjøkken.

Det er en rekke fasiliteter ved overnattingssedet som er tilgjengelig for alle gjester, inkludert turistinformasjon, bagasjeoppbevaring og en golfbane. Det finnes et bredt utvalg spennende aktiviteter, som blant annet fiske og fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Apartahotel La Barzana Llanes har 13 leiligheter med Wi-Fi på rommene, varmeanlegg og kjøleskap. Det finnes også flere leiligheter som er tilpasset familier.

Apartahotel La Barzana Llanes byr på en cafe der gjester slappe av med en drink etter en opplevelsesrik dag i områdene rundt.

Overnattingssedet er et godt utgangspunkt for de som ønsker å besøke Sella River, og alt annet nærområdet har å by på. De som vil oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Celorio, som ligger en kort kjøretur fra overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Disabled Access, Tour Desk, Golf Course, Refrigerator, Microwave, Hair Dryer, TV, Laundry service, Garden, Water Activities, Fishing, Hiking, Photocopier, Disabled Accessible Rooms, WiFi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Luggage Storage, Vending Machines, Kitchenette, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Apartamentos Albatros Llanes
Carretera de La Playa S/N
Hotel Miracielos Llanes
Playa de Miracielos s/n
Hostal La Playa Llanes
Carretera De La Playa s/n
Apartahotel Trebede Llanes
Carretera De La Playa S/N
Hotel Kaype-Quintamar Llanes
Playa de Barro, s/n
Hotel Gavitu
Barrio Abajo S/N
Hotel Rural Arredondo
Arredondo s/n
Pension Toranda
La Fabrica, s/n
Hotel Aldama Golf Llanes
Las Callejas S/N
Hotel Solymar Llanes
Crta General s/n
Los Picos
Porrua, s/n
Hotel Casa Pancho Llanes
Casa Pancho Porrúa
Søk hotell
Overall Rating:
8.00 /10
Rengjøring:
8.00/10
Service:
8.00/10
Komfort:
8.00/10
Lokalisering:
8.00/10
Mat:
8.00/10
Rom:
8.00/10
basert på 7 anmeldelser