Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Hortas Santiago de Compostela

Hortas, 30, Santiago de Compostela, Spain
(0,1 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Hotel Hortas Santiago de Compostela: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 2 stjerner i Santiago de Compostela, Spain.

Hotellbeskrivelse

Hotel Hortas Santiago de Compostela har en sentral beliggenhet i Santiago de Compostela, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. Det ligger en kort spasertur unna Santiago de Compostela-katedralen, Royal University of Santiago de Compostela og Monastery of San Martino Pinario.

Gjester ved gjestgiveriet kan benytte seg av overnattingsstedets egne hage. Wi-Fi er også tilgjengelig.

Hotel Hortas Santiago de Compostela byr på lyse rom med dusj, hårføner og varmeanlegg. Alle har et eget bad og Wi-Fi på rommene.

Slapp av med en kopp kaffe eller kos deg med en velsmakende frokost på gjestgiveriets kafé. Om kvelden kan gjester nyte en drink i gjestehusets hyggelige loungebar. Det finnes også et bredt utvalg kafeer og restauranter i området.

Santiago de Compostela kjente attraksjoner, som Casa del Cabildo, ligger innen gåavstand fra Hotel Hortas Santiago de Compostela. Gjestgiveriet ligger i gangavstand fra University of Santiago de Compostela.

Hotellfasiliteter

Pet Friendly, Bar / Lounge, Air Conditioned, Non-Smoking Rooms, Garden, Photocopier, WiFi, Coffee Shop/Cafeteria, Luggage Storage
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Apartamentos Roompedra
Rúa das Hortas, 13
Hostal O Patron
Rua Carretas, 15
Apartamentos Cruceiro Do Galo
C/ Campo do Cruceiro do Galo, Nº 5
Hotel Pombal
Rua do Pombal, 12
Hospedaje Pumar
Galeras, 28
PR Blanco
Calle Galeras, 30
Domus Stellae
C/ San Francisco Nº 4
As Artes Hotel Santiago de Compostela
Travesía de Dos Puertas 2
Hotel Sete Artes
Travesia das Duas Portas, 2
Hospederia San Martin Pinario
Plaza de la Inmaculada nº 3
Roots & Boots
Campo Cruceiro do Gaio, 7
Hostal Alfonso
Pombal 40
Søk hotell