Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Hotel Akelarre Santiago de Compostela

Avda. San Marcos, 37-B, Santiago de Compostela, Spain
(5 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 12 / Sjekk ut to 12

Hotel Akelarre Santiago de Compostela: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 1 stjerner i Santiago de Compostela, Spain.

Hotellbeskrivelse

Hotel Akelarre Santiago de Compostela holder til i hyggelige omgivelser i Santiago de Compostela. De byr også på sammenhengende rom og en hage.

Alle de komfortable rommene ved hotellet kan skilte med varmeanlegg, et eget bad og garderobeskap, pluss alt annet man behøver for et behagelig opphold. Det finnes også rom som er tilpasset familier.

Hotellet ligger sentralt til, og det er kort vei til Santiago de Compostela-katedralen og Royal University of Santiago de Compostela. Det tar under 20 minutter å kjøre til Casa del Cabildo og Monastery of San Martino Pinario.

Hotellfasiliteter

Bar / Lounge, Golf Course, Cable / Satellite TV, Connecting Rooms, TV, Garden, WiFi, En suite, Private Bathroom, Bidet, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Puerta Del Camino Hotel Santiago de Compostela
C/ Miguel Ferro Caaveiro, s/n
Hotel San Jacobo
Avda. San Lázaro, 101-103
Eurostars San Lazaro
Avda. Fernando Casas Novoa s/n
Camping As Cancelas
Rua 25 Xullo, 35
Albergue Acuario
Estocolmo 2
Hotel San Lazaro
Rúa Valiño, 1
Hotel Exe Area Central
Rua Paris 7C
Hotel Ruta Jacobea
Lavacolla 41
Søk hotell