Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Residencial Luz de Agua Nijar

Carboneras, 20, Agua Amarga, Spain
(0,38 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)
Residencial Luz de Agua Nijar: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Agua Amarga, Spain.

Hotellbeskrivelse

Residencial Luz de Agua Nijar ligger i det pittoreske området i Agua Amarga, de tilbyr både komfortable rom, badstue, svømmebasseng og utendørs tennisbaner. De som ønsker noen hyggelige dager tett på naturen vil finne seg godt til rette her med Cabo de Gata-Nijar Natural Park bare et steinkast unna.

Residencial Luz de Agua Nijar er et 3-stjerners overnattingssted med en rekke moderne fasiliteter, som blant annet gratis trådløst internett og et boblebad. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, som blant annet ridning, dykking og fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Det er 7 leiligheter på Residencial Luz de Agua Nijar, alle innredet med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. Det finnes også leiligheter som er tilpasset familier.

Det er et bredt utvalg kafeer og restauranter i nærheten av Residencial Luz de Agua Nijar, og Carboneras og Nijar er bare en rask kjøretur herfra. Overnattende kan oppdage de landlige områdene rundt på to hjul ved å benytte seg av overnattingssedet gratis sykkelutleie.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Spa & Wellness Centre, WiFi, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Hotel El Tio Kiko
Calle Embarque, 12
Hotel Las Calas
C/ Desagüe, s/n
Hotel Senderos
C/ Pueblecico, 1
Mikasa Suites Nijar
Carretera de Carboneras 20
Casa Rural Cerro La Gorra
Paraje La Joya, 13
Søk hotell