Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Quinta De S Bento de Prado

Lugar Da Vila, Vila Verde, Portugal
(6,55 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Quinta De S Bento de Prado: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Vila Verde, Portugal.

Hotellbeskrivelse

Quinta De S Bento de Prado ligger i Vila Verde og byr på komfortabel innkvartering og utendørs tennisbaner og utendørs svømmebasseng. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å se områdets turistattraksjoner.

Gjester ved hotellet har tilgang til mange fasiliteter, som kanopadling, fiske og ridning. Overnattende kan bruke hotellet rekreasjonsfasiliteter, som inkluderer biljard og en lekeplass for å nevne noen.

Quinta De S Bento de Prado restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Quinta De S Bento de Prados restaurant er et godt valg for de som ønsker å spise på stedet. Det er også et stort utvalg internasjonale spisesteder rett ved.

Hotellet ligger i usjenerte omgivelser i Vinho Verde og overnattende ved hotellet er omringet av steder der de kan prøve områdets spesialiteter. Det tar under 20 minutter å kjøre til Theatro Circo, S.C. Braga og Braga-katedralen.

Hotellfasiliteter

Room Service, Restaurant, Swimming pool, Water Activities, Playground, Canoeing, Hiking, Pool Outdoor, Games Available
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Residencial Bom Sucesso
Bom Sucesso Residencial Largo Antunes Lima 5 4730-450 Vila de Prado Portugal
Quinta Da Ramalha
Rua Nº1- Lugar Da Ramalha
Casa do Sobreiro
Lugar do Sobreiro
Casa Fundevila
Largo Fundevila Nº 1
Quinta de Resela
Rua Sobral – Castelo, nº 17
Søk hotell