Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Quinta De Guimaraes Hotel Santa Marinha do Zezere

Lugar De Miguas, Mesao Frio, Portugal
(4,74 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Quinta De Guimaraes Hotel Santa Marinha do Zezere: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Mesao Frio, Portugal.

Hotellbeskrivelse

Quinta De Guimaraes Hotel Santa Marinha do Zezere ligger i Douro og er perfekt for de som planlegger å besøke områdets velrenomerte vingårder. Dette 3-stjerners gjestehuset ligger i Mesão Frio og har blant annet utendørs tennisbaner, samt utsikt over Douro.

Dette historiske gjestehuset midt i Mesão Frio tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet en frisørsalong, massasje og døgnåpen resepsjon. Roomservice, barnepass og sykkelutleie, samt spillrom tilbys også på Quinta De Guimaraes Hotel Santa Marinha do Zezere.

Quinta De Guimaraes Hotel Santa Marinha do Zezere har 7 historiske rom, som er utstyrt med alle nødvendigheter for et behagelig opphold.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Det er midt i blinken for de som ønsker å oppleve naturen, med kort vei fra gjestgiveriet til populære fiske- og friluftsområder. Fotturer og kanopadling er blant noen av aktivitetene som tilbys i nærheten.

Hotellfasiliteter

Room Service, Restaurant, Massage / Beauty Centre, 24-Hour Reception, Babysitting / Child Services, Air Conditioned, Tennis Courts, Bicycle Rental, Water Activities, Fishing, Canoeing, Hiking, Photocopier, Salon, Massage, Games Available, Shoe Shine, Self Laundry
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Casa De Canilhas
Lugar Da Banduja
Søk hotell