Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Faraway Bay

Diamond Coast,, Faraway Bay, Australia
(1 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
9.00/10
(26 Anmeldelser)
Faraway Bay: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Faraway Bay, Australia.

Hotellbeskrivelse

Faraway Bay er et retreat som ligger skjermet og kan nås med et småfly, de kan blant annet skilte med et spa og svømmebasseng på toppen av klippene. Det har også en terrasse med panoramautsikt over bukten.

Gjester ved resortet har tilgang til en rekke fasiliteter, som døgnåpen resepsjon, klesvaksfasiliteter og fullpensjon. De tilbyr også tjenester som 24-timers vaktservice.

Alle rommene ved Faraway Bay har en kaffemaskin, vannkoker og en solcelledrevet utendørsdusj. Alle har vann på flaske, et eget bad og en sittegruppe på rommet. Panoramautsikten over bukten kan også nytes fra rommet.

Resortet har 8 velutstyrte rom innredet med en rekke fasiliteter for å gi gjester et behagelig opphold. Overnattingsstedets gjester får servert lunsjpakker, som de kan ta med seg på sightseeing.

Det er midt i blinken for de som ønsker å oppleve naturen, med kort vei fra Faraway Bay til populære fiske- og friluftsområder.

Hotellfasiliteter

Bar / Lounge, 24-Hour Reception, Non-Smoking Rooms, Coffee / Tea Maker, Hair Dryer, Water Activities, Fishing, Jacuzzi, Shower, En suite, Private Bathroom, Private Toilet, Poolside Bar, Packed Lunches, Shoe Shine, Self Laundry
Tilgjengelighet og Priser
Søk hotell
Overall Rating:
9.00 /10
Rengjøring:
9.00/10
Service:
9.00/10
Komfort:
9.00/10
Lokalisering:
9.00/10
Mat:
9.00/10
Rom:
9.00/10
basert på 26 anmeldelser