Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Dunes Apartments Coffs Harbour

28-32 Fitzgerald Street, Coffs Harbour, Australia
(1,89 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
-/10
(0 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 10

Dunes Apartments Coffs Harbour: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 4 stjerner i Coffs Harbour, Australia.

Hotellbeskrivelse

Dunes Apartments Coffs Harbour ligger i Coffs Harbour og byr på utendørs tennisbaner. Det ligger perfekt plassert i sentrum av byen.

Det tilbys førsteklasses fasiliteter som en badstue og utendørs oppvarmet svømmebasseng. Det er tilrettelagt for familier i alle størrelser, med spesialdesignede familieleiligheter, utstyrt med barnebasseng og lekeplass.

Alle de leilighetene på Dunes Apartments Coffs Harbour har et kjøleskap, Wi-Fi på rommene og boblebad. Det finnes også flere leiligheter som er tilpasset familier.

Gjester som ønsker å besøke lokale spisesteder, finner dem i umiddelbar nærhet til overnattingsstedet. Coffs Harbour flyplass er lett tilgjengelig fra overnattingssedet, og ligger en 10-minutters biltur herfra.

Hotellfasiliteter

Swimming pool, Babysitting / Child Services, Tennis Courts, Sauna, Refrigerator, Microwave, TV, DVD Player, Playground, WiFi, Child Pool, Outdoor heated pool, Highchairs, Spa Bath
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Park Beach Cabins Coffs Harbour
14 Fitzgerald Street
Sunseeker Holiday Units
7 Prince Street
Surf Beach Motel
25 Ocean Parade
Bosuns Inn Motel
37 Ocean Parade, Park Beach
Park Beach Holiday Park
1 Ocean Parade
Ocean Parade Motel
41 Ocean Parade
The Tahitian Holiday Apartments
27-29 Ocean Parade Road
Beachside Gardens 5
5/17-27 Boultwood Street
Ocean Spray Apartments
55 Ocean Parade
Torrington Holiday Apartments
15-17 Boultwood Street
Adrift by the Beach
5-9 Boultwood Street
Søk hotell