Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Infinity Residences & Resort Koh Samui

Bang Po Soi 4, Moo 6, Mae Nam, Thailand
(3,45 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
8.51/10
(593 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Infinity Residences & Resort Koh Samui: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 5 stjerner i Mae Nam, Thailand.

Hotellbeskrivelse

Infinity Residences & Resort Koh Samui ligger på Koh Samui og tilbyr 5-stjerners fasiliteter, som blant annet egen strand. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til en badstue, et utendørs svømmebasseng og et boblebad.

Gjester kan skjemme seg bort med flere avslappende behandlinger og skjønnhetsterapi på overnattingsstedets spa, Infinity Spa. Gjester kan hygge seg på takterrassen og nyte utsikten over bukten.

Resortet restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle rom har en iPod dockingstasjon, en kaffemaskin og et eget bad med badekåper.

Infinity Residences & Resort Koh Samuis restaurant er et godt valg for de som ønsker å spise på stedet. Gjester har kort vei dersom de ønsker å spise ute på en av restaurantene som er i nabolaget.

Det er midt i blinken for de som ønsker å oppleve naturen, med kort vei fra resortet til populære fiske- og friluftsområder. De som har lyst til å oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Ang Thong, som bare en kort tur med bil fra overnattingsstedet.

Hotellfasiliteter

Fitness Room/Gym, Restaurant, Parking, Swimming pool, Valet Parking, Bar / Lounge, Babysitting / Child Services, Air Conditioned, Golf Course, Multilingual Staff, Safe-Deposit Box, Mini Bar, Refrigerator, Cable / Satellite TV, Bath, Porters, Kitchen, Coffee / Tea Maker, Microwave, Hair Dryer, TV, DVD Player, Laundry service, Garden, Desk, Salon, Spa & Wellness Centre, WiFi, Bathrobes, Shower, Child Pool, Supervised child care/activities, Poolside Bar, Picnic Area/Tables, Executive Floor, Ice Machine, Gay/Lesbian Friendly, Kitchenette, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Villa Lulu
Bangpor Soi 2, Maenam
Jungle Emerald Rock
56/7 Moo 6, Bang Por 4
Panalee Resort Koh Samui
73/9 Moo 6 Tambon Maenum
Natural Wing Health Spa & Resort
11/5 Moo 6 Tambon Maenam
Villa Monsoon
65/16 Moo 6, Bang Po Soi 4, Koh Samui, Suratthani
Royal Living Residence Koh Samui
7/9-16 Moo 6 Bang Por Maenam
Anna Resort
73/25, Moo 6, Maenam, Suratthani
New Sunrise Village
1 Moo 4 Maenam
Bang Po Sunrise 2 Resort
24/7 Moo 6 Bang Po
Code
55/13 Soi 5 Bang Po
Bang Por Villa
73/12 Moo6 Tumbol Maenam Amphur Koh Samui, Bang Por
Samui Manor House Apartments
Bang Por Soi 1, Bang Por
Villa Nirvana Mae Nam
112 Bang Po, Maenam, Koh Samui,SuratThani
Bungalow Samui Ocean View
3/2 Moo 6 Tumbon Maenam Koh Samui Suratthani
Kalara Gardens
80/15 Moo 6 Soi Kalara Bang Por Soi 5, Tambon Maenam
Søk hotell
Overall Rating:
8.51 /10
Rengjøring:
7.42/10
Service:
8.49/10
Komfort:
8.47/10
Lokalisering:
6.91/10
Mat:
8.50/10
Rom:
8.61/10
basert på 593 anmeldelser