Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Mekong Angkor Palace Hotel

No. 021, Sivatha Blvd., Svay Dangkum Commune, Siem Reap, Cambodia
(0,62 km fra bysentrum)
Brukerraiting:
7.40/10
(311 Anmeldelser)

Sjekk inn fra 14 / Sjekk ut to 12

Mekong Angkor Palace Hotel: Finn bilder, omtaler, informasjon, fasiliteter og sammenlign priser på 3 stjerner i Siem Reap, Cambodia.

Hotellbeskrivelse

I hjertet av Siem Reap ligger Mekong Angkor Palace Hotel, som tilbyr elegant innkvartering. De byr på et dagspa, i tillegg til en egen etasje for forretningsreisende, ekspress inn- og utsjekking og gratis transportservice.

Hotellet har en golfbane, en kaffebar og 24-timers roomservice. Det er tilrettelagt for familier i alle størrelser, med egentilpassede familierom, utstyrt med barnebasseng og barnevakt og aktiviteter med tilsyn. Like ved områdets nattklubber og barer ligger dette 3-stjerners hotellet, perfekt plassert for gjester som vil oppleve det utelivet har å by på.

Gjester ved Mekong Angkor Palace Hotel kan nyte late dager i de stilfulle rommene som er utstyrt med tøfler, et kjøleskap og et eget bad. De har Wi-Fi på rommene, filmkanaler og vann på flaske.

Overnattingsstedet har flere servingssteder, blant annet en restaurant som serverer mat i trivelige omgivelser. Det finnes også et stort utvalg spisesteder i området.

Det er kort vei fra Mekong Angkor Palace Hotel til flere av Siem Reap populære turistattraksjoner, Pub Street er også bare noen minutter til fots herfra. Hotellet ligger til praktisk til med Siem Reap flyplass bare 10 minutter unna med bil.

Hotellfasiliteter

Business Center, Room Service, Restaurant, Parking, Swimming pool, Valet Parking, Bar / Lounge, Dry Cleaning, Babysitting / Child Services, Air Conditioned, Mini Bar, Refrigerator, Cable / Satellite TV, In Room Movies, Bath, Hair Dryer, TV, Laundry service, Garden, Salon, Spa & Wellness Centre, WiFi, Bathrobes, Shared Bathroom, Shower, Child Pool, Supervised child care/activities, Coffee Shop/Cafeteria, Picnic Area/Tables, Executive Floor, Luggage Storage, Free Wi-Fi
Tilgjengelighet og Priser

Nærmeste hotell

Bonjoura Family Inn
#019 Sivatha
Side Walk Hotel
Taphul Steet
Somadevi Angkor Hotel & Spa Siem Reap
Sivatha Blvd, Mondol II Village Svaydangkum Commune
Baca Villa
026, Phum Taphul, Khum Svay, Dangkum
Pop Rendezvous Guesthouse
#208 Ta Phul Street
Avatar Angkor Hotel
# 208, Taphoul Road, Taphoul Village
Wooden Angkor Hotel
Taphul Street, Svay Dangkum District
Khmer Inn Angkor Siem Reap
No. 232 Taphul Village, Svay Dangkum Commune
Indradevi Angkor Hotel & Spa
Sivatha Blvd, Mondol II, Sangkat Svay Dangkum
Prince D'Angkor Hotel and Spa
Sivatha Boulevard Mondul II Sangkat Svay Dangkom
Neak Pean Hotel
53 Sivatha Road
Smiley's Guesthouse
Taphul Street, Taphul Village
Ponloue Angkor Siem Reap Villa
Sivatha Road, Svay Dangkum
Hotel Somadevi Angkor Boutique and Resort
Oknha Oum Chhay Street, Mondol II Village, Sangkat Svay Dangkum
Søk hotell
Overall Rating:
7.40 /10
Rengjøring:
7.60/10
Service:
8.34/10
Komfort:
7.40/10
Lokalisering:
8.78/10
Mat:
7.31/10
Rom:
7.07/10
basert på 311 anmeldelser