Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Fly REX (Regional Express)

Informasjon om REX (Regional Express)

Jetcost sine brukere søker ofte etter flyreiser med REX (Regional Express) siden de vet at de her vil kunne finne de aller laveste prisene som er tilgjengelig på internett. Det er veldig enkelt å bruke Jetcost for å finne flybilletter med REX (Regional Express) og du vil kunne spare både tid og penger.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med REX (Regional Express), samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten REX (Regional Express): 19

Saab 340 Saab 340-Saab 340 19

Service om bord til REX (Regional Express) :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

18.2

REX (Regional Express) flybilletter. Beste tilbud og siste søk

Fly

Flyplasskode

Pris

Dato

Flybillett Perth Albany PER - ALH kr 2191 fra 18 Juli til 15 August

Basert på siste fly er søk. Siste oppdatering: 28.03.2017


REX (Regional Express) (ZL/RXA)

Finn dine REX (Regional Express)-billetter på Jetcost.com. Jetcost har gode partneravtaler og en brukervennlig søkemotor som gjør det enkelt å finne de beste tilbudene på flybilletter. Vi gir deg oversikt over gode tilbud, og hjelper deg å finne de billettene som passer din timeplan og lommebok best.