Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Fly East African Express

Informasjon om East African Express

East African Express er en av de mest populære flyselskapene blant Jetcosts brukere. Rimelige priser for kvalitetssikre reiser med East African Express kan du finne på våre nettsider. Bruk Jetcosts søkemotor eller klikk på de mange tilbudene som tilbys på nettsiden, og du får tilgang til East African Expresss beste tilbud.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med East African Express, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten East African Express:

Service om bord til East African Express :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

East African Air Safari Express Ltd

2002

East African Express flybilletter. Beste tilbud og siste søk

Fly

Flyplasskode

Pris

Dato

Flybillett Mogadishu Oslo MGQ - OSL kr 6376 den 05 Mai
Flybillett Nairobi Mara Lodges NBO - MRE kr 2135 fra 30 September til 02 Oktober
Flybillett Ukunda Nairobi UKA - NBO kr 745 den 03 April

Basert på siste fly er søk. Siste oppdatering: 25.03.2017


East African Express (B5/EXZ)

Finn det beste tilbudet for reiser med East African Express. Jetcost tilbyr en enkel og brukervennlig søkemotor som hjelper deg å finne rimelige flybilletter med East African Express, takket være våre gode partneravtaler. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre en god handel, gjør et søk hos Jetcost!