Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Fly Asky Airlines

Informasjon om Asky Airlines

Asky Airlines er en av de mest populære flyselskapene blant Jetcosts brukere. Rimelige priser for kvalitetssikre reiser med Asky Airlines kan du finne på våre nettsider. Bruk Jetcosts søkemotor eller klikk på de mange tilbudene som tilbys på nettsiden, og du får tilgang til Asky Airliness beste tilbud.

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Asky Airlines, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Asky Airlines: 7

Boeing 737 Boeing 737-700 3
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 4

Service om bord til Asky Airlines :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Asky Airlines hovedsaklig utført fra Lome flyplass (LFW).

Lomé - Tokoin (LFW / DXXX)

5

Asky Airlines flybilletter. Beste tilbud og siste søk

Fly

Flyplasskode

Pris

Dato

Flybillett Bamako Dakar BKO - DKR kr 2188 den 04 Februar
Flybillett Bamako Dakar BKO - DKR kr 2188 den 14 Februar

Basert på siste fly er søk. Siste oppdatering: 20.01.2017


Asky Airlines (KP/SKK)

Finn dine Asky Airlines-billetter på Jetcost.com. Jetcost har gode partneravtaler og en brukervennlig søkemotor som gjør det enkelt å finne de beste tilbudene på flybilletter. Vi gir deg oversikt over gode tilbud, og hjelper deg å finne de billettene som passer din timeplan og lommebok best.