Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Fly Air Dolomiti

Informasjon om Air Dolomiti

Jetcost viser deg alle tilbud på flybilletter med Air Dolomiti, og gir deg samtidig muligheten til å sammenlikne priser og tider med flere flyselskap slik at du finner det beste tilbudet. Ikke gå glipp av gode tilbud, søk på Jetcost når du bestiller reiser med Air Dolomiti.

Du kan søke etter både flyreiser, hoteller og utleie av bil hos Jetcost, og du vil finne frem til de beste tilbudene som passer for deg og dine søkekriterier. Ikke kast bort tid på å søke etter billetter med Air Dolomiti hos mange ulike reisebyråer. Start søket hos Jetcost, og du vil få kjøpt billetter til en god pris raskt og enkelt.

Flåten Air Dolomiti: 10

Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-195 10

Service om bord til Air Dolomiti :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Air Dolomiti hovedsaklig utført fra Verona flyplass (VRN).

Verona - Valerio Catullo Villafranca (VRN / LIPX)

30-12-1989

01-1991

3.3

Air Dolomiti flybilletter. Beste tilbud og siste søk

Fly

Flyplasskode

Pris

Dato

Flybillett Venice Florence VCE - FLR kr 802 fra 02 til 09 August
Flybillett Florence Munich FLR - MUC kr 380 den 09 Mars
Flybillett Florence Stavanger FLR - SVG kr 1746 den 28 August

Basert på siste fly er søk. Siste oppdatering: 28.02.2017


Air Dolomiti (EN/DLA)

Finn de beste tilbudene på flyreiser med Air Dolomiti ved et enkelt tastetrykk hos Jetcost. Dette er nettsiden for deg som vil forsikre deg om å få med deg de beste prisene på flybilletter med Air Dolomiti som er tilgjengelig på internett. Begynn søket hos Jetcost, og vær sikker på å finne det beste utvalget.