Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Fly Air Corsica

Informasjon om Air Corsica

Jetcosts søkemotor henter frem all informasjon om pristilbud og reisetider, og gir deg en super oversikt over aktuelle reiser med Air Corsica. Søket viser deg også en rangering over hvilke tilbud som er rimeligst. Å finne frem til gode tilbud på flybilletter har aldri vært enklere!

Jetcost er en ledende søkemotor for flyreiser, hotellovernattinger og bilutleie som gir deg tilgang til noen av de beste tilbudene på internett som reisebyråer og flyselskap har å by på. Her finner du eksklusive tilbud, og du kan få kjøpt de billigste flybillettene med Air Corsica. Søk og book med det samme!

Flåten Air Corsica: 13

Airbus A320 Airbus A320-200 4
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 7

Service om bord til Air Corsica :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

Hub : Air Corsica hovedsaklig utført fra Ajaccio flyplass (AJA).

Ajaccio - Napoléon Bonaparte (Campo dell'Oro) (AJA / LFKJ)

Compagnie Aérienne Corse Méditerranée S.A.E.M

01-01-1989

14-10-2010

6.2

Air Corsica flybilletter. Beste tilbud og siste søk

Fly

Flyplasskode

Pris

Dato

Flybillett Paris Bastia CDG - BIA kr 656 den 20 Januar
Flybillett Paris Bastia CDG - BIA kr 480 den 13 Januar

Basert på siste fly er søk. Siste oppdatering: 02.12.2016


Air Corsica (XK/CCM)

Finn dine Air Corsica-billetter på Jetcost.com. Jetcost har gode partneravtaler og en brukervennlig søkemotor som gjør det enkelt å finne de beste tilbudene på flybilletter. Vi gir deg oversikt over gode tilbud, og hjelper deg å finne de billettene som passer din timeplan og lommebok best.