Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Fly Air Botswana

Informasjon om Air Botswana

Jetcosts søkemotor henter frem all informasjon om pristilbud og reisetider, og gir deg en super oversikt over aktuelle reiser med Air Botswana. Søket viser deg også en rangering over hvilke tilbud som er rimeligst. Å finne frem til gode tilbud på flybilletter har aldri vært enklere!

Å planlegge en reise kan være brysomt, men bruker du Jetcost gjør du det enkelt! La Jetcost finne billettene for deg ved hjelp av et enkelt søk. Informasjon om tilgjengelige tilbud hentes opp og gir deg oversikten du trenger. Her finner du flybilletter med Air Botswana, samt gode tilbud på hotell, billeie og pakkereiser. Prøv Jetcost.com for en enkel, trygg og lønnsom reiseplanlegging.

Flåten Air Botswana: 8

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 3
ATR 42/72-ATR 72 1
British-Aerospace BAe 146/Avro British-Aerospace 146-100 2
British-Aerospace Avro RJ85 2

Service om bord til Air Botswana :

Info om bagasje (franchise, frais d'excédent) :

17.8

Air Botswana flybilletter. Beste tilbud og siste søk

Fly

Flyplasskode

Pris

Dato

Flybillett Cape Town Maun CPT - MUB kr 4342 fra 12 til 19 November
Flybillett Johannesburg Maun JNB - MUB kr 3375 fra 06 til 12 November
Flybillett Cape Town Gaborone CPT - GBE kr 1255 den 10 November

Basert på siste fly er søk. Siste oppdatering: 30.03.2017


Air Botswana (BP/BOT)

Finn de beste tilbudene på flyreiser med Air Botswana ved et enkelt tastetrykk hos Jetcost. Dette er nettsiden for deg som vil forsikre deg om å få med deg de beste prisene på flybilletter med Air Botswana som er tilgjengelig på internett. Begynn søket hos Jetcost, og vær sikker på å finne det beste utvalget.