Vi bruker cookies for å levere våre tjenester. Ved å fortsette å bruke vår nettside aksepterer du våre retningslinjer for bruk av cookies. For mer informasjon klikk her OK

Flyreise Kigali

Et søk hos Jetcost er den raskeste og lureste måten å planlegge din reise til Kigali. Vi tilbyr tilgang til utallige gode tilbud på reiser og deals, og all informasjon er kun noen klikk unna. Sjekk ut Jetcost nå, og oppdag gode tilbud til Kigali. Du søker beste pris for dine Flybillett til Kigali ? Finn din billige flyreise til Kigali med Jetcost. Sammenlign de beste prisene : kampanjer, flybilletter billigere, rabatterte reiser og last minute-tilbud Kigali blant et stort antall turoperatører på nett, de største flyselskapene og lavpris-selskaper.

Jetcost lover å finne billige flyreiser til ditt reisemål, fra alle flyplassene i Kigali.

Gjør din bestilling med Jetcost til Kigali med avreise på noen få klikk. Ferien til Kigali er til beste pris med Jetcost.no : bestill dine flyreiser Kigali, ditt hotell i Kigali og din leiebil på Kigali, reisemålet.

Takket være sammenligningen av flyreiser Kigali setter Jetcost straks i gang søket, og du kan bestille dine billige flyreiser til Kigali med et klikk.

Beste flypriser til Kigali nylig funnet på Jetcost

Fly

Selskap

Pris

Type

Dato

Søkedato

Dar Es Salaam - Kigali Kenya Airways kr 2095 Tur/retur fra 14 til 17 Desember For 4 dager
Goma - Kigali Ethiopian Airlines kr 6487 Tur/retur fra 15 til 26 Juli igår
Oslo - Kigali SAS kr 6807 Tur/retur fra 05 til 19 Februar For 3 dager

De siste flysøkene på våre nettsider Kigali

Fly

Selskap

Pris

Type

Dato

Søkedato

Flybilletter Bergen - Kigali KLM kr 10124 Tur/retur fra 16 Desember til 05 Januar For 26 dager
Flybilletter London - Kigali Turkish Airlines kr 5262 Tur/retur fra 06 til 13 Januar For 28 dager
Ønsker du å reise til Kigali, la Jetcosts søkemotor lete frem det tilbudet som passer best etter dine preferanser og ditt budsjett. Ikke gå deg vill i jungelen av tilbud fra ulike fly- og reiseselskaper, på Jetcosts nettsider får du enkelt oversikt over hvilke tilbud som finnes. Ved hjelp av Jetcosts brukervennlige søkemotor ser du hvordan du kan reise til Kigali på rimeligst og enklest måte.
Toppdestinasjoner i Rwanda
Værmelding for Kigali
 • Fredag 21
  Min 15 °C
  Max 28 °C
 • Lørdag 22
  Min 15 °C
  Max 28 °C
 • Søndag 23
  Min 15 °C
  Max 29 °C
 • Mandag 24
  Min 15 °C
  Max 29 °C
 • Tirsdag 25
  Min 16 °C
  Max 30 °C